Механік Mercedes-Benz зібрав унікальну колекцію старих автомобілів марки (Відео)

Далеко не для всіх автомобілі є банальним засобом пересування. У житті деяких людей вони займають особливе місце, наповнюючи його якимось сенсом. Ось і Рон Борхер з Траверс-сіті (штат Мічиган, США), який пропрацював механіком в компанії Mercedes-Benz цілих 49 років, настільки був підкорений продукцією, що випускається, що почав займатися збиранням. У його колекції знаходяться десятки авто, багато з яких досить рідкісні.

На колекцію унікальних автомобілів наткнувся провідний Youtube-каналу Hagerty. Вони стояли просто під відкритим небом, як-би оточуючи будинок власника. Серед раритетних автомобілів були як легкові моделі, так і кілька вантажних проектів. У числі останніх можна виділити Unimog 1988 року, “одягнений” в військовий камуфляж і оснащений ковшем спереду і екскаватором ззаду. Особливу увагу заслуговує і пікап Chevrolet, який випускався в 60-х роках минулого часу століття.

Серед легкових автомобілів можна виділити Mercedes-Benz 190E 2.3-16. Машину цілком можна назвати найціннішою в колекції, так як це єдина потужна модель сімейства 190E, яка свого часу поставлялася в США. Всі транспортні засоби перебувають у різному стані, деякі ще до тепер на ходу, а деякі вимагають ремонту. Через тривале перебування під відкритим небом багато з них проржавіли. Незважаючи на це, Рон Борхер налаштований рішуче і має намір всі авто привести в належний вигляд, повернувши їм колишню славу.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть