У Мережі розповіли про Opel Mokka другої генерації

Opel продовжує розкривати різні деталі про паркетник Opel Mokka нового покоління. На нових фото кросовер все ще в щільному камуфляжі, але вже можна оцінити форми і пропорції машини.

За габаритами Mokka другої генерації розташується між моделями Crossland X і Grandland X, однак вигляд авто буде виконаний в новому стилі, заданому концепт-каром Opel GT X Experimental дворічної давності. Колісна база буде збережена від колишньої моделі (було 2555 мм), але в базу ляже модульна база CMP концерну PSA.

У компанії запевняють, що переїзд на нову платформу дозволить знизити споряджену масу кросовера відразу на 120 кг. Хоча не останню роль в цьому має відіграти перехід на трьохциліндровий агрегати, які за аналогією з родинними моделями Peugeot і DS будуть ставити на стандартні варіанти, тоді як у колишньої Mokka були тільки рядні «четвірки».

Opel Mokka втратить повнопривідну трансмісію: платформа CMP на неї не розрахована. Зате, крім бензинових і дизельних варіацій, з самого початку в гамі буде електрична модифікація. У французьких моделей вона наділена двигуном віддачею 136 к.с. і батареєю на 50 кВт∙год.


Не пропустіть