Флагманський Mercedes-Benz S-Class розсекретили до прем’єри (Фото)

Китайські автожурналісти сфотографували новий седан Mercedes-Benz S-Кlassе в кузові W223. До Піднебесної автомобіль привезли для ознайомлення з ним дилерів марки.

Седан отримав серйозні зміни в зовнішності: замість вертикальних задніх ліхтарів встановили горизонтальні, що заходять на кришці багажника, а головна оптика стала вужчою, ніж раніше, і отримала нову конфігурацію.

Крім того, ускладнилася форма решітки радіатора – зараз вона зроблена 7-вугільною із закругленими краями. Ззаду замість пари декоративних хромованих вставок залишилася одна.

Салон люксового седана теж змінився. У ньому з’явилася фірмова мультимедійна система MBUX, величезний тачскрін який тепер розділений з цифровою «приборкою», а вентиляційні дефлектори з круглих стали прямокутними і перемістилися в верхню частину передньої панелі.

Ще нововведення: з центральної консолі седана зникли фірмовий годинник зі стрілками, а число фізичних кнопок значно зменшилася.

Презентація нового Mercedes-Benz S-Кlassе повинна відбутися в кінці літа поточного року. Пройде вона «вживу» або її організовують в онлайн-режимі – поки невідомо.


Не пропустіть