Volkswagen засвітив новий Golf в кузові універсал (Фото)

Ще в 2018 році німецький автовиробник кинув шанувальників марки словами про те, що Golf Mk8 не отримає виконання з довгим дахом. Минуло більше року після того, як Volkswagen представив нове покоління хетчбека, але знову ж таки без універсалу.

На поміченому фотошпигунами прототипі дуже мало камуфляжу. Фактично, автовиробник спробував приховати лише задні ліхтарі, які закриті наклейками із зображенням оптики від універсалу попереднього покоління.

Не те щоб Volkswagen дійсно хотів замаскувати прототип, тому що ми всі знаємо, як буде виглядати Golf Variant. Найбільш продаваний автомобіль компанії ніколи не отримував значних змін в порівнянні з хетчбеком. Майбутня версія з подовженим дахом була помічена поряд із новим хетчбеком, що дозволяє розглядати подібність кузова аж до задньої стійки.

Новий варіант Golf цілком ймовірно означає, що планується випуск і версії Alltrack. Однак автовиробник обмежить продажі універсала лише Європою і Азією. Очікується, що автовиробник представить універсал цієї осені, можливо, в жовтні. Він дебютує після двох «заряджених» хетчбеків, які компанія ще не показала, – GTI TCR і флагмана R, прем’єра якого очікується в найближчі місяці.


Не пропустіть