У нового Kia Sorento буде інноваційна функція

Новий Kia Sorento буде оснащений функцією, яка поки є лише у дорогих машин – паркуванням, контрольованим з брелока.

Опція незамінна при щільній перпендикулярній парковці, коли місця відкрити двері просто немає. Але перебуваючи зовні, Sorento можна буде направити або строго вперед, або назад, так що навички маневрування в тісному просторі автовласникові все одно будуть необхідні, щоб, вірно, зорієнтувати транспортний засіб.

Інше нове обладнання, яким порадує майбутніх водіїв Sorento – автоматичне блокування задніх дверей, коли неподалік проходить пішохід або проноситься велосипедист; запобігання несподіваного старту на перехресті, якщо при повороті з перетином смуги зустрічного руху по ній наближається інша машина.

Природно, Sorento буде володіти і вже звичними системами екстреного гальмування, моніторингу сліпих зон, автоматичного утримання в смузі руху. У стандартній варіації Sorento буде оснащений 8 подушками безпеки, включаючи подушку на коліна водія і змонтовану між передніми кріслами, яка оберігає водія і пасажира від контакту при ударі в бік машини.

У продажу на внутрішньому корейському авторинку Sorento з’явиться в червні-липні. Першими будуть запропоновані кросовери з дизельними моторами 2,2 л. (200 к.с., 440 Нм) в тандемі з новою 8-ступінчастою коробкою з двома мокрими зчепленнями.


Не пропустіть