Новий кросовер Honda Breeze користується ажіотажним попитом

Новий кросовер Honda Breeze з’явився в продажу в листопаді 2019 року. Автомобіль є аналогом Honda CR-V, але при цьому відрізняється дизайном і коштує дешевше. Минулого місяця Honda Breeze, незважаючи на обмеження, розійшовся тиражем в 11 тисяч екземплярів. Випуск моделі на початку року був припинений через пандемію коронавірусу, і поки виробник не може повністю задовольнити ажіотажний попит – черга розтягнулася на півтора місяця.

За габаритами Honda Breeze трохи більше CR-V: довжина моделі – 4 634 мм, ширина – 1 855 мм, висота – 1 679 мм, відстань між осями – 2 661 мм.

З технічної точки зору Honda Breeze повністю ідентичний Honda CR-V останньої генерації, але у Breeze – перероблена решітка радіатора, інші бампери і капот, інша головна оптика на світлодіодах і модернізовані задні ліхтарі.

Моторна гамма Honda Breeze представлена ​​турбованим двигуном об’ємом 1,5 літра на 193 к.с., а також гібридною силовою установкою, що складається з 2,0-літрового “атмосферника” і двох електромоторів, загальною потужністю 215 к.с. В якості трансмісії для турбоагрегату передбачені 6-швидкісна механічна КПП і варіатор, гібридна модифікація поєднується з CVT. Привід – передній і повний.

В арсеналі новинки значаться: система запобігання зіткнень, інтелектуальний круїз-контроль з режимом повної зупинки і відновлення руху, система контролю «сліпих» зон і камери відеоогляду на 360 градусів.


Не пропустіть