Електрична версія знаменитого Volkswagen Transporter вийшла на ринок (Фото)

Volkswagen ABT e-Transporter 6.1, з повністю електричним двигуном, надійшов у продаж у Великобританії. Автомобіль німецькі інженери розробляли спільно з тюнінг-ательє ATB.

Стандартна комплектація моделі оснащується двигуном на 109 к.с. і акумулятором на 37,3 кВт, а розмістили його під підлогою вантажного відсіку. У парі розташували автоматичну трансмісію з подвійним зчепленням і передній привід.

На одному заряді модель зможе долати до 132 кілометрів, а якщо вона отримає чималу популярність на ринку, розробники обіцяють оснастити автомобіль більш потужною батареєю на 74,6 кВтг. Тоді запас ходу збільшиться до 240 кілометрів.

Для заряду на 80% електричному e-Transporter потрібно тільки 45 хвилин, на даний момент його пропонують у двох варіантах колірного виконання салону, а в список оснащення увійшли 6,5-дюймовий сенсорний дисплей мультимедіа і три ряди крісел.

Топова комплектація отримала 17-дюймові легкосплавні диски, датчики дощу, світлодіодну оптику, обігрів скел, сучасні дзеркала, парктроніки для допомоги при парковці.


Не пропустіть