Названі найдешевші нові автомобілі на українському ринку

За даними AUTO-Consulting, сьогодні автомобілі цінової категорії Low Cost займають на українському ринку не мало – не багато, а більше половини. Є й моделі, які коштують менше $10 тисяч.

Близько півроку тому найдоступнішим новим автомобілем в країні був Renault Sandero. Він залишився в числі лідерів, але сьогодні вже не перший. Цей хетчбек В-класу пропонується за ціною від 238 900 грн. З бензиновим мотором об’ємом 1 л потужністю 73 к.с. і 5МКПП. І це вартість при покупці за програмою Renault Bonus. Тобто – в кредит.

У той час, як французький хетчбек кілька подорожчав, російська Lada Granta – навпаки подешевшала. І саме вона стала на сьогоднішній день найбільш доступним новим автомобілем в Україні. Російську Lada Granta можна придбати від 229 950 грн. Саме стільки доведеться заплатити за автомобіль з 1,6-літровим бензиновим мотором потужністю 87 к.с. і 5-швидкісною «механікою». Правда, незважаючи на те, що цю Lada називають оновленою, за такою ціною можна купити тільки машини 2019 року випуску.

Трійку найбільш доступних авто замикає узбецький хетчбек А-класу Ravon R2 коштує від 250 400. Він комплектується бензиновим 1,2-літровим мотором потужністю 85,5 к.с. і 4АКПП. Так – за такі гроші вже пропонується коробка-автомат. Ravon R2 є найдоступнішим в Україні автомобілем з АКПП. Це дозволяє забути про жорсткий пластик і дуже бюджетну обробку салону.


Не пропустіть