Hyundai засвітила новий Santa Fe 2022 на тестах (Фото)

У мережу просочилися шпигунські фото найбільш очікуваного корейського кроссовера.

Компанія Hyundai приступила до створення як мінімум трьох автомобілів нового модельного ряду до 2022 року. Однак оновлений Santa Fe вже вийшов на випробування в Європі, і в мережу відразу просочилися перші шпигунські фото корейського кроссовера.

Візуально, незважаючи на камуфляж, яким покритий автомобіль, можна чітко розгледіти, що очікують покупців лише незначні зміни зовнішнього вигляду. Так, на фото видно, що решітка радіатора і фари значно збільшаться в розмірах і стануть займати більшу частину «передка», як це зроблено в Hyundai Palisade. Задня частина автомобіля також зазнала змін і новий вид ліхтарів доповнений рестайлінговим бампером.

Які зміни очікують автовласників в салоні Hyundai Santa Fe, дізнатися поки не вдасться, тому що у шпигунів не вийшло зазирнути всередину машини. Чутки свідчать, про повну переробку дизайну салону і впровадженні нового програмного забезпечення систем безпеки, а так же інформаційно-розважальних функцій автомобіля.

Також очікується, що у Hyundai Santa Fe платформа залишиться колишньою, але збільшиться довжина і ширина колісної бази. У зв’язку з цим, щоб не втратити маневреність оновленої моделі і зменшити витрату палива, силовий агрегат буде представлений в новій гібридній і змінній гібридній версії. Поки, звичайно, рано говорити про деталі, але ті бензинові двигуни, з якими випускаються нинішні моделі, починають втрачати клієнтський попит на ринку автомобілів і їм на зміну все більше приходять гібридні системи.

Новий Hyundai Santa Fe з’явиться на корейському ринку вже в цьому році, а на європейському – лише в кінці 2020 року або початку 2021-го.


Не пропустіть