У Мережі показали дуже незвичайний седан Toyota Camry (Фото)

Житель США поділився на міжнародному форумі Reddit знімками свого унікального автомобіля – Toyota Camry, який став виглядати, як друшляк.

Американський водій зізнався, що дуже любить свою Toyota Camry, але вона йому здавалася надто важкою для повсякденного використання. Знизити вагу автомобіля було вирішено досить незвичайним способом. Замість використання композитних або пластикових деталей, «народний умілець» вирішив піти важким шляхом і наробити в кузові дірок.

Коли саме була випущена представлена ​​Toyota Camry – невідомо, але користувачі припустили, що це версія приблизно середини 90-х років. На фотографіях видно, що весь кузов покритий різноманітними дірами.

При цьому, автовласник чогось прибрав всі скла і дверні ручки. Якщо спробувати придивитися, то можна помітити, що американець навіть полегшив конструкцію колісних дисків і гальмівної системи. Правда, як це позначилося на працездатності – водій не уточнив.

Незважаючи на всі старання автолюбителя, більшість користувачів сказали, що власник Toyota Camry не поважає свою машину і просто її зіпсував.


Не пропустіть