BMW 4 отримає широку радіаторну решітку (Фото)

Презентація оновленого автомобіля відбудеться вже наступного вівторка. Дебют буде проходити в форматі онлайн. А поки ми можемо насолодитися першим тизером, який фірма опублікувала для 4-Series.

На початку поточного року в мережі з’явилися чутки про те, що автомобіль після оновлення обзаведеться неймовірно широкими «ніздрями» решітки радіатора, що стане візитною карткою версії. Інсайдери вважали, що це рішення було взято німецькою фірмою з одного з концептів і стане безпрограшною серійною фішкою.

Незважаючи на те, що такий варіант піддавався жорсткій критиці, розробники BMW уточнили, що їх аудиторії подобаються ті дизайнерські прийоми, які фірма впроваджує протягом останніх років. Тому ніяка критика не відрадить їх використовувати великі «ніздрі».

Уже відомо, що в серії будуть представлені автомобілі в кузові купе, ліфтбек і кабріолет. Крім цього, з’явиться і електрифікований i4. І саме електрокар стане найпотужнішим, його віддача буде доходити до 530 кінських сил. Що стосується М4, то машина буде працювати за рахунок турбованного трилітрового агрегату з ємністю в 500 кінських сил.


Не пропустіть