Названо найбільш надійні 5-річні кросовери

Кроси і позашляховики користуються популярністю не тільки на ринку нових машин, а й на вторинному ринку. Серед розмаїття моделей вибрати часом буває нелегко. Вирішальним фактором у цьому випадку є надійність авто. Фахівці склали ТОП з п’ятирічних кросів з найнижчим відсотком поломок. Будьте впевнені, що в експлуатації вони будуть практично безпроблемними.

Mazda CX-5. Ця японська модель неспроста була визнана однією з найнадійніших в своєму класі. Вона може похвалитися сучасним дизайном і відмінним оснащенням. Авто оснащується бензомотор на 2 або 2,5 літра, на вибір. Їхні потужності складають 150 і 195 кінських сил відповідно. Пропонуються версії з МКПП або АКПП, з переднім або повним приводом – кожен покупець знайде своє.

Audi Q5. Ця машина теж може похвалитися високим рівнем надійності, так як займає лідируючі місця в рейтингах безпроблемних машин. Оснащується вона дволітровим 190-сильним турбомотором в базовому виконанні. Для топових комплектацій доступні 249-сильний дволітровий бензомотор або трилітровий 249-сильний турбодизель.

Mercedes-Benz ML. Ще один надійний преміальний крос. Третьому поколінню авто вже 10 років, при цьому виглядає воно дуже сучасно. Машина може похвалитися широким вибором силових агрегатів, потужність яких варіюється в межах від 200 до 250 кінських сил для дизельних версій і в межах від 250 до 410 кінських сил – для бензинових.


Не пропустіть