Складено ТОП-3 дизельних кросоверів середнього цінового сегмента

Автоексперти виділили найнадійніші кросовери в середньому ціновому сегменті для любителів дизельних автомобілів.

BMW X1

X1 – це перший BMW з передніми ведучими колесами. Що, теоретично, може відлякати потенційних покупців. Але на підвісці технологія ніяк не позначилася – щільність і баварський характер нікуди не поділися. Також в X1 можна відзначити чудове кермування і салон: простір, зручність, технологічність, стиль.

Баварський кроссовер пропонує виключно повнопривідні модифікації. Зате є вибір між 6-ступінчастої механіки і 8-ступінчастим автоматом, і три модифікації на вибір: Sport Line, Advantage і Advantage Plus.

Volkswagen Tiguan

Один з найпопулярніших кросоверів. Німецький позашляховик випускається з повним приводом і має режим для їзди по бездоріжжю. Сама 6-ступінчаста коробка, встановлена ​​в моделі, підходить для бездоріжжя не найкращим чином. Однак, завдяки в міру жорсткій підвісці, автомобіль прекрасно почуває себе на міських вулицях, і управляється як седан або хетчбек.

Hyundai Santa Fe

Корейська кросовер, випущений в 2013 році, до тепер відмінно виглядає і поводиться на дорозі. Повний привід, 8-ступінчастий автомат, дизель. Плавність ходу і курсова стійкість залишаються на високому рівні, завдяки короткоходній підвісці. Але до коробки, в деяких ситуаціях, автолюбителю доведеться звикати.


Не пропустіть