Українці продовжують активно купувати автомобілі марки HAVAL

Незважаючи на зниження ділової активності та економічну кризу, автомобільна марка HAVAL в Україні демонструє стабільний рух вперед.

Про це повідомляє MMR з посиланням на прес-службу компанії.

У порівнянні з минулим роком динаміка реалізації автомобілів SUV-бренду відображає зміни зі знаком «плюс». За перші п’ять місяців 2020 року HAVAL вдалося реалізувати майже в 2,5 рази більше кросоверів і позашляховиків, ніж роком раніше, при цьому обсяги продажів компактного кросовера Н2 виросли в 6 разів у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року.

«У травні 2020 року показники продажів автомобілів HAVAL збереглися на рівні 2019 року», – повідомляє компанія «Нова енергія України» – офіційний імпортер автомобілів HAVAL і Great Wall в Україні.

Незмінним лідером продажів в продуктовій лінійці HAVAL залишається міський кросовер H6. Модель обладнана модернізованими двигунами 2,0 GDIT і 1.5GDIT з технологією CVVT і CVVL, а також оснащена 7-ступінчастою трансмісією мокрого типу з подвійним зчепленням, яка є розробкою HAVAL і представляє найвищу технологію китайської автомобільної трансмісії.


Не пропустіть