Зображення нового Hyundai Tucson розкривають сміливий дизайн популярного кросовера

Нове покоління Hyundai Tucson з нетерпінням очікують автолюбителі усього світу. Вперше закамуфльовані прототипи були виявлені «фотошпигунами» в серпні 2019 року і з того часу модель регулярно потрапляє в об’єктив. Південнокорейські дизайнери вирішили представити зовнішній вигляд майбутнього автомобіля.

Поки тестовані моделі носять велику кількість камуфляжу і фальшивих панелей, але вже зрозуміло, що автомобіль отримає кузов цікавої форми і масивну решітку радіатора.

За допомогою сучасних комп’ютерних технологій дизайнери вирішили «заглянути» під важкий камуфляж і представили ролик про це на своєму YouTube-каналі. За їхніми прогнозами, радіаторна решітка буде переходити в передні фари, під якими будуть розташовуватися поворотні «противотуманки» і денні ходові вогні.

Що стосується різких граней кузова, вони стануть частиною дизайну нового Tucson. Якщо на перших фотографіях фальшпанелі заважали точно зрозуміти обводи майбутнього паркетника, то коли виробник змінив камуфляж на тонку плівку, контрастні складки між передніми і задніми дверима стали більш чіткими, також стали видні широкі колісні арки.

Поки дизайн кросовера здається досить сміливим, в порівнянні з існуючою моделлю, і залишається дочекатися прем’єри, щоб побачити його серійний вид.


Не пропустіть