Названо ТОП-3 старих позашляховиків для поганих доріг

Експерти склали рейтинг старих позашляхових версій авто, які найкраще підійдуть для далеких подорожей.

На першому місці розмістився Land Cruiser 200 від Toyota. Авто має відмінну прохідність, міцну рамну конструкцію, а також комфортабельний салон. Авто похвалиться високим рівнем оснащення. Дорестайлінгова варіація отримала бензиновий 4.7-літровий мотор на 290 к.с. або дизельну 4.5-літрову силову установку 235 кінських сил.

Другу позицію зайняв Mercedes-Benz GL. Модернізована варіація першої генерації відрізняється комфортом і безпекою. Німецький позашляховик оснащується бензиновими 4.7-літровими і 5.5-літровими моторами на 340, а також 390 к.с. Має місце також 3.0-літрова силова турбодизельна установка на 225 кінських сил. Двигуни працюють з «автоматом» і повнопривідною системою.

На третьому місці опинилася варіація Pajero 4 від Mitsubishi з рестайлінговий кузовом. Авто комплектують бензиновим трилітровим двигуном на 180 к.с. з «механікою». «Топова» 3.8-літрова силова установка генерує 250 коней. Має місце турбодизель 3.2-літровий мотор на 200 кінських сил. З більш потужними силовими агрегатами функціонує «автомат».


Не пропустіть