Lamborghini провела тести потужного гіперкара (Відео)

Lamborghini нещодавно опублікувала відеоролик, і розсекретила дизайн моделі SCV12. Кадри відобразили польові тести потужного гіперкара з двигуном V12.

Якщо вірити інсайдерам, то майбутній суперкар Lamborghini V12 Squadra Corse вийде на ринок обмеженим тиражем, а офіційна презентація відбудеться до кінця літа. Італійський виробник повідомляє, що машина не розрахована для їзди на дорогах загального користування, оскільки вважається гоночною моделлю. Загальна кількість одиниць, що плануються для збірки, становить 40 примірників. Особливістю новинки в плані дизайну можна назвати розміщення повітрозабірника на даху.

SCV12 надає руху 6,5-літровий атмосферний агрегат з 12-ма циліндрами, чия потужність дорівнює 830 к.с. Такі значні характеристики перевищують навіть Aventador SVJ, який може похвалитися лише 770 “кіньми”. У комплектацію спортивного автомобіля також входять 6-ступінчаста секвентальная КПП Xtrac, аеродинамічний обвіс, стаціонарне антикрило, магнієві колісні диски і шини від компанії Pirelli.


Не пропустіть