Названі найменш проблемні автомобілі в світі (Інфографіка)

Експерти JD Power прийшли до несподіваного висновку – автомобілі Dodge виявилися такими ж надійними, як і Kia.

Сказати, що результат дивний – применшення, оскільки Dodge не випускав нових автомобілів, які здаються дуже надійними. Модельний ряд марки настільки старий, що в ньому все ще присутній модель Journey.

Проте, старіюча лінійка Dodge може стати одним з її головних активів, оскільки фахівці JD Power відзначили, що «якість нових автомобілів [в основному] залежить від безвідмовних технологій». Аналітики також відзначили, що мультимедійні комплекси являють собою найбільш проблемне місце, оскільки «майже чверть всіх проблем, на які посилаються власники нових автомобілів, пов’язані з інформаційно-розважальною системою», причому основними скаргами є вбудоване розпізнавання голосу, підключення Android Auto / Apple CarPlay, сенсорні екрани і Bluetooth.

А ось в Dodge всього цього практично немає. У FCA явно задоволені результатом, зазначивши, що Dodge став «першим вітчизняним брендом, які досягли першого місця в 34-річному дослідженні».

Kia розділила перше місце з Dodge з 136 проблемами на сотню автомобілів протягом перших 90 днів володіння. Проте, успіхи Kia не були настільки дивовижними, так як це шостий рік поспіль, коли корейські автомобілі стали найпопулярнішим брендом на масовому ринку.

Chevrolet і Ram виявилися на другому місці з 141 проблемою на 100 автомобілів. За ними слідують Genesis (142), Mitsubishi (148) і Buick (150). В середньому кількість проблем на 100 автомобілів склало 166.

Звичайно, в дослідженні також є аутсайдери і люксові бренди, які опинилися в кінці списку. У Jaguar було 190 проблем на сотню автомобілів, а у Mercedes – 202. За ними слідують Volvo (210), Audi (225) і Land Rover (228).

Незважаючи на розчарування, вони не були гіршими з гірших. Однак Антилідером рейтингу опинилася американська Tesla, вперше взяла участь в дослідженні. У марки нарахували 250 проблем на сотню автомобілів.

Що стосується моделей, то Chevrolet Sonic показав кращий результат зі 103 проблемами на сотню автомобілів. У числі менш проблемних автомобілів виявилися Audi A3, Cadillac CT5, Ford Mustang і Genesis G70. До них приєдналася велика кількість інших моделей, таких як BMW 8-Series, Nissan Maxima, Lexus GX і Jaguar E-Pace.


Не пропустіть