Культовий Golf отримав версію підвищеної прохідності (Фото)

Компанія Volkswagen проводить фінальні випробування модифікації Golf Alltrack нового покоління. Автомобіль повинні представити до кінця поточного року.

По суті, вседорожння версія моделі – це трохи піднятий універсал Golf, який зовні буде відрізнятися пластиковими краями колісних арок, пластиковими панелями на порогах і поверх бамперів. Прототип обкатують практично без маскування, в якій насправді просто немає сенсу: «сарай» ніколи особливо не відрізнявся від однойменного хетчбека, восьму генерацію якого оприлюднили в грудні 2019-го.

У моторну гамму універсала підвищеної прохідності повинні увійти найбільш потужні версії бензинових і дизельних агрегатів, доступних для Golf Mk8. За замовчуванням автомобіль укомплектують автоматичною трансмісією і системою повного приводу 4Motion.

За наявною інформацією, німецький автовиробник обмежить продажі машини лише Європою і Азією. Не виключено, що прем’єра універсала відбудеться цієї осені, можливо, в жовтні. Він дебютує після двох «заряджених» хетчбеків, які компанія ще не показала: GTI TCR і флагмана R (презентація останнього очікується в найближчі місяці).


Не пропустіть