Lamborghini підготувала новий крутий суперкар за $ 4 млн (Фото)

Італійський бренд Lamborghini продемонстрував гібридну модель Sian. Про це в середу, 8 липня, повідомив прес-центр компанії.

Даний автомобіль є одночасно найпродуктивнішою і унікальною моделлю італійської марки. Потужність Sian становить 819 к.с., а тираж – всього 63 екземпляра.

Новинка, натхненна концептом Terzo Millenio, який показує майбутній напрям дизайну Lamborghini. Найоригінальнішими елементами дизайну новинки є фари головного світла в формі тризуба, задні ліхтарі незвичайного дизайну, бічні повітрозабірники і оригінальне антикрило.

Що стосується силового агрегату нової моделі, то він складається з 6,5-літрового V12 від Aventador SVJ і 48-вольтової гібридної системи. Загальна продуктивність установки становить 819 к.с. Така віддача дозволяє моделі прискорюватися до 60 миль в годину (96 км/год) за 2,9 секунди і максимально розганятися до 350 км/год.

Варто відзначити, що всі 63 запланованих Sian вже розкуплені. І як відзначають в італійській компанії, кожному власнику авто буде надана можливість його персоналізації завдяки зусиллям фахівців Lamborghini Ad Personam.

Хоча вартість нової моделі італійський бренд поки не повідомляв, передбачається, вона становить приблизно 3,7 млн доларів.


Не пропустіть