Прототип Mercedes-Benz S-Class виїхав на тести (Фото)

У пресі з’явилися перші шпигунські знімки нового Mercedes-Benz S-Class, який вийшов на дорожні випробування. Транспортний засіб візуально практично нічим не відрізняється від представників минулих поколінь, за винятком трохи змінених габаритів.

Користувачі соціальних мереж після публікації знімків транспортного засобу на дорогах Німеччини помітили в ньому схожість з Mercedes-Benz CLS, представленому в минулому році. До представників лінійки S-Class в дизайні нового автомобіля відсилають тільки більш незграбні форми передньої частини.

Транспортний засіб також має отримати принципово нові дверні ручки, які будуть злегка випирати з площини дверей. Відповідна опція раніше була присутня тільки в дорогих варіаціях S-Class. Салон автомобіля також отримав ряд коригувань. В першу чергу, вони торкнулися торпеди, на якій тепер знаходиться великий дисплей на 12,8 дюймів. Розважальна система розмістилася поруч з панеллю приладів і отримала вертикальний форм-фактор. Всього в салоні транспортного засобу є понад 25 різних перемикачів і кнопок.

Основою для нового автомобіля послужила платформа MRA II, що відрізняється від аналогів застосуванням алюмінію і вуглецевого волокна, що істотно полегшує конструкцію. Інформація про моторну гаму майбутньої серії поки відсутня.


Не пропустіть