Chery представила новий семимісний кросовер Exeed VX (Фото)

Преміальний суббренд китайської Chery – марка Exeed – представила свою флагманську модель в новому виконанні – кросовер VX з 7-місним компонуванням салону.

Новий флагманський Exeed VX значно виріс в розмірах – його габарити складають 4970x1805x1940 мм, а колісна база рівна 2 900 мм. Таким чином, за своїми розмірами автомобіль можна порівняти з Volkswagen Teramont і GAC GS8. Exeed VX створений на платформі M3X, в якій використані технології компанії Jaguar Land Rover.

Незважаючи на наявність третього ряду сидінь, автомобіль може похвалитися повноцінним багажником. В інтер’єрі кросовера можна відзначити два 12,3-дюймових дисплеїв, перший з яких замінює приладову панель, а другий відповідає за мультимедійні можливості машини. У списку оснащення новинки можна знайти адаптивний круїз-контроль, панорамний дах, камери кругового огляду, асистента парковки, сенсорний блок управління кліматичною системою і невеликий селектор трансмісії.

На старті продажів моделі в Китаї автомобіль буде комплектуватися 1,6-літровим турбованим агрегатом TGDi потужністю 197 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 7-швидкісним преселективним «роботом» і виключно переднім приводом. Пізніше повинен з’явитися Exeed VX з повним приводом і 2,0-літровим турбованим двигуном, який видає 254 к.с. потужності і 385 Нм крутного моменту. Правда в якості трансмісії буде виступати все той же «робот».


Не пропустіть