Рестайлінговий Audi SQ5 показали до презентації (Фото)

Фотошпигуни зловили новий SQ5 без маскування.

«Заряджений» кросовер Audi SQ5 був виявлений без камуфляжу. Фотошпигуни сфотографували новинку при проходженні тестів. Експерти підкреслюють, що кардинальних відмінностей від стандартних Q5 з пакетом S-Line не буде, SQ5 отримав лише хромований декор і імітацію вихлопної системи.

Передсерійна варіація нового SQ5, помічена на тестах, не має яскравих гальмівних супортів або фірмових шильдиків, а відрізнити її можна по накладках на дзеркалах заднього виду і переднього бампера, а також хромованого фальш-вихлопу в стилі моделей S-лінійки. Ймовірно, у серійного кросовера буде нова радіаторна решітка, а також оригінальні колісні диски.

Моторна лінійка після оновлення, схоже, залишиться колишньою. Для авторинків Азії і США буде продаватися 354-сильний 3,0-літровий турбодвигун з обертовим моментом 500 Нм, а в Європі буде доступний гібрид на основі 3,0-літрового 347-сильного турбодизеля. Обидва двигуни будуть працювати в парі з 8-ступінчастою АКПП і фірмовою системою повного приводу quattro.

Дебют, рестайлінгового Audi SQ5 пройде до кінця 2020 року, проте до цього німецький автовиробник повинен представити Q5 Sportback.


Не пропустіть