Ford офіційно представив сімейство позашляховиків Bronco (Фото)

Компанія Ford представила сімейство позашляховиків Bronco. Тепер у Ford з’явився власний конкурент Jeep Wrangler.

Ford Bronco Sport націлений на найбільш масовий сегмент – це виключно п’ятидверний варіант кузова і одночасно найдоступніший варіант з усіх. Справжній позашляховий Ford Bronco, побудований на рамі, доступний в трьох- і п’ятидверному кузовах. Гарний голос турботливого американського діда-патріота Ford розповів, що новий Bronco це суміш вантажівок F-series і спорткарів Mustang.

Виробник обмежився двома моторами і двома коробками передач, які вдало доповнюються пакетом Sasquatch, який передбачає все необхідне для мандрівників і автомобільних ентузіастів. Безумовно Ford робить ставку саме на цю аудиторію, позиціонуючи Bronco, як далеко не перший і вже точно не єдиний автомобіль в сім’ї.

Сучасний простий рамний позашляховик не може обійтися без високих технологій. Крім традиційних для сегмента блокувань всіх можливих диференціалів, тут є і 12-дюймовий дисплей розважальної системи з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. У ній же є величезна кількість додатків для моніторингу та фіксування свого прогресу на бездоріжжі.

У новому Ford Bronco є і безліч асистентів водія. На додачу до позашляхової гуми, блокуванням, понижаючим передачам, розмикачів стабілізаторів у позашляховика є інноваційна система Trail Control, яка представляє собою круїз-контроль для бездоріжжя. Є система Trail One-Pedal Drive для руху по кам’янистій місцевості. Trail Turn Assist використовує розподіл моменту для скорочення радіусу розвороту.

Автомобіль доступний з 2,3-літровим EcoBoost на 314 к.с. і 420 Нм, а також з 2,7-літровим V6 потужністю 274 к.с і 542 Нм. Обидва доступні як з семиступінчастою МКПП, так і з десятідіапазонним «автоматом». Дорожній просвіт становить 295 мм, кут в’їзду досягає 29 градусів, а з’їзду – 37,2 градуса. Глибина подоланого броду досягає 851 мм.

У продажу автомобіль з’явиться навесні 2021 року, але Ford вже приймає попередні замовлення на новинку.


Не пропустіть