Новий Mini Electric помічений на тестах (Фото)

У Мережі з’явилися фотографії, на яких видно, що оновлений MINI Cooper SE знаходиться на етапі тестування. Електричний автомобіль буде представлений вже незабаром.

SE – перша електрична модель бренду, яка вийшла в масове виробництво, на ринку вона з’явилася в березні цього року. Однак виробник вирішив відразу ж розробити оновлену версію.

Нова модель була помічена на випробуваннях. На шпигунських знімках її дуже добре видно. Незважаючи на те, що вона покрита камуфляжем, вдалося розгледіти, що в модель внесли зовсім небагато змін. До найочевидніших відмінностей відноситься більш потужний бампер зі збільшеною решіткою.

Експерти вважають, що дана модель могла обійтися і без решітки, адже вона буде оснащуватися повністю електричною силовою установкою. З великою ймовірністю можна заявити, що в продаж автомобіль вийде вже без цього елемента.

У автомобіля тепер немає круглих туманних фар, як в базовій версії. В іншому не помічається кардинальних змін. Ходить чутка, що оновлена ​​версія буде оснащена новою мультимедійною системою.


Не пропустіть