Кросовер Honda Breeze розійшовся рекордним тиражем

Автомобіль є переробленою і перелицьованою версією Honda CR-V.

Новий кросовер Honda Breeze, що вийшов на світовий ринок восени 2019 року, відновив рекорд продажів. В червні поточного року модель стала найпопулярнішою іномаркою в відповідному класі серед споживачів в Китаї, досягнувши позначки в 20 тис. проданих зразків.

Honda Breeze з настільки значним показником вдалося обійти за популярністю у китайців навіть Honda CR-V і свого головного конкурента в особі Toyota RAV4, ці моделі віддали перевагу 18 і 15 тис. громадян КНР відповідно.

Новинка від японського автомобільного концерну є оновленою і переглянутою з точки зору зовнішнього вигляду версією колишнього бестселера Honda CR-V. Однак Breeze відрізняється більш значними габаритами, ніж попередник.

В якості силового агрегату кросовер використовує 1,5 літровий турбований мотор з робочою віддачею в 193 кінських сили. Мотор працює в тандемі з варіатором. Також в лінійці представлена ​​гібридна версія з двохлітровим «атмосферником» і двома електродвигунами загальною потужністю 215 кінських сил. Покупець має можливість вибрати тип приводу – передній або повний.

Автомобіль оснащується набором систем безпеки, в тому числі комплексом автоматичного запобігання зіткнень, адаптивним круїз-контролем і камерами кругового відеоогляди.


Не пропустіть