Opel озвучив ціни на електричний Vivaro-e (Фото)

У Великобританії оголошені ціни на новий електричний фургон Opel Vivaro-e.

Базова вантажна версія фургона Opel Vivaro-e з короткою колісною базою оцінюється виробником в 28 361 фунт стерлінгів. Пасажирський варіант в максимальній комплектації з довгою базою обійдеться вже в 39 811 фунтів стерлінгів. Обидві ціни вказані з урахуванням державної субсидії на покупку електромобіля в розмірі 8 000 фунтів стерлінгів.

Базова версія фургона буде оснащуватися акумулятором на 50 кВт/год, протитуманними фарами, задніми парктроніки, дзеркалами заднього виду з електроприводом і обігрівом, круїз-контролем і системою допомоги при рушанні в гору. Крім цього клієнти отримають мультимедійну систему з 7-дюймовим сенсорним екраном і ряд інших функцій.

Максимальна версія Elite буде відрізнятися батареєю на 75 кВт/год, 17-дюймовими колісними дисками, забарвленням кузова металік, світлодіодними ДХВ, системою утримання в смузі, напівадаптивним круїз-контролем і панорамною камерою заднього виду.

Нагадаємо, Opel Vivaro-e оснащується такою ж силовою установкою, як і Opel Corsa-e і Peugeot e-208, а саме одним електромотором на 134 к.с. і 260 Нм крутного моменту. Запас ходу від стандартної батареї становить 230 кілометрів, а від збільшеної – 330 км. При використанні 100-ватного зарядного пристрою, акумулятор заряджається до 80% за 30 хвилин.


Не пропустіть