Toyota показала оновлену Camry (Фото)

Японський концерн Toyota презентував модернізовану Toyota Camry для ринку Північної Америки.

Одним з ключових змін бізнес-седана 2021-го модельного року стала поява доопрацьованого комплексу Toyota Safety Sense 2.5, яким відтепер оснащуються всі комплектації без винятків. Салон “посвіжілої” Camry доповнили новим інформаційно-розважальним комплексом з витаючим дисплеєм, діагональ якого становить від 7 до 10 дюймів.

Лінійку бізнес-седана поповнили комплектацією XSE Hybrid, яка може похвалитися оригінальною решіткою радіатора, виразними шильдиками з синьою “окантовкою”. У чорний колір пофарбовані дах, дзеркала бокового огляду, а також ексклюзивні глянцеві колісні диски.

Для оснащення такого бізнес-седана використовується 208-сильна гібридна силова установка, до складу якої входить атмосферний двигун на 2,5 літри і електромотор (він розміщений на передній осі). В якості трансмісії передбачена 8АКПП.

Примітно, що з лінійки вивели базову комплектацію L, а її “місце” зайняла більш сучасна модифікація LE. Під капотом таких авто – два бензинових двигуна: “четвірка” на 2,5 літра з віддачею 203 к.с. і “шістка” на 3,5 літра потужністю 301 к.с.

Старт продажів оновленого бізнес-седана Toyota Camry на американському ринку відбудеться в IV кварталі 2020 року. Інформація про розцінку буде оголошена пізніше.


Не пропустіть