Volkswagen проводить фінальні випробування нового Transporter T7 (Фото)

У Мережі з’явилися шпигунські фото нового Volkswagen Transporter T7 майже без камуфляжу.

Новинка була помічена на тестах в Альпах в парі з попередником, який до тепер продається на ринку Європи. Тестовий зразок випробовують майже без камуфляжу, за винятком пари сантиметрів чорної стрічки, яка приховує дійсний розмір фар і задніх ліхтарів.

Як видно з фото, машина отримала деяке додаткове обладнання, включаючи датчики на маточинах коліс і випробувальні манекени на борту, щоб імітувати поїздку при великому навантаженні. Здається, перед нами автобус з 8-містним салоном, але деякі сидіння прибрані, для більшого простору.

Незважаючи на те, що візуально новий Transporter буде практично незмінним, мікроавтобус отримає безліч змін в технічному плані. Модель буде працювати на модифікованій платформі MQB, яка дозволяє інтегрувати електрифіковані силові установки. Також будуть доступні передньопривідні і повнопривідні версії, а для тих, хто не зацікавлений в електрифікації, очікуються також бензинові і дизельні агрегати.

Нові шпигунські знімки, підтверджують, що Transporter T7 незабаром буде офіційно представлений. Не виключено, що продажі моделі стартують вже в наступному році.


Не пропустіть