Автомобілістів попередили про повернення техогляду

Обов’язковий технічний контроль (ОТК), або як його частіше називають одним словом – «техогляд», невдовзі може запрацювати і в Україні, й не лише для комерційного транспорту чи вантажних авто, а для усіх видів транспортних засобів. Проєкт закону, розроблений Мінінфраструктури, був винесений на громадське обговорення ще навесні цього року, й усі охочі могли висловити свої зауваження та пропозиції до цього документа, пише AUTO.RIA.com.

Щоб цей проєкт став законом, він має бути схвалений Кабміном, зареєстрований у Верховній Раді та схвалений народними депутатами. Як справи з цим документом, ми поцікавились у Міністра інфраструктури України, Владислава Криклія:

«Зараз проєкт допрацьовується фахівцями МІУ з урахуванням отриманих пропозицій від громадськості, профільних асоціацій та учасників ринку, які взяли участь в обговоренні. Після затвердження Урядом, документ планується зареєструвати у Верховній Раді на початку четвертої сесії Парламенту, тобто цієї осені. Політична воля для цих рішень теж є».


Не пропустіть