На продаж виставили рідкісний суперкар Lamborghini Centenario (Фото)

У Канаді компанія Grand Tourung Automobiles заявила про пошук покупця для рідкісного суперкара марки Lamborghini. Модель Centenario була випущена лімітованою серією в 20 одиниць, тому потенційному власнику моделі пропонують заплатити за родстер $ 2,75 млн.

Суперкар дебютував в 2016 році на честь 100 років з моменту народження засновника бренду Ферруччо Ламборгіні. Компанія представила на ринку 20 примірників Lamborghini Centenario в корпусі купе. Аналогічна кількість було поставлено покупцям в кузові відкритого типу в якості модифікації Roadster. Пропонований до покупки екземпляр сумарно подолав лише 594 км і в даний час знаходиться у відмінному стані.

За базу для суперкара використовувалася модель Lamborghini Aventador. Ключові відмінності від оригіналу полягають в застосуванні індивідуального дизайну для кузова з вуглепластика, оформленні інтер’єру і присутності повнокерованим шасі. Атмосферний силовий агрегат з архітектурою V12 отримав об’єм в 6,5 л і був форсований до 770 «конячок». Розгін до 100 км/год займає у рідкісного родстера всього 2,9 секунди при максимальній швидкості понад 350 км/год.


Не пропустіть