Назвали кросовери з найбільш витривалими варіаторами

Раніше варіатори не користувалися попитом: вважалося, що трансмісія досить швидко перегрівається, а ремінь і зовсім не здатний впоратися з великим моментом, що крутиться, ремонт і зовсім дорогий.

Але зараз варіатори зарекомендували себе на ринку, і мало хто може сказати, що вони ненадійні. CVT вбудований в велику кількість машин. Ця трансмісія дешево обходиться при виробництві. Водій і пасажир можуть оцінити плавність руху.

Subaru Forester

У виробництві цієї машини використовується варіатор TR580, мотори 2 і 2,5 літрів. Субару має також повний привід, який розробляли спеціально для цієї машини. В результаті, трансмісія потрапляє в умови повного бездоріжжя. Не найкращі умови, але з ними машина справляється на «ура».

Трансмісія не перегрівається, якщо не запускати обслуговування машини, то CVT може відслужити водієві на 180.000-250.000 кілометрів. Це показник надійності.

Nissan Qashqai

Досить популярний японський кросовер. Інженери забезпечили його власним радіатором, який справляється з процесом охолодження, також матеріали для ременя були використані досить якісні.

Всього ремінь спокійно витримує до 160000 кілометрів пробігу, а трансмісія прослужить водієві до 200000 кілометрів. Але, звичайно, ці цифри можна отримати тільки при акуратному водінні.

Toyota RAV4

У «начинці» у цієї машини знаходиться 2-х літровий мотор з 146 кінськими силами, а також варіатор Aisin K111. І цього достатньо для плавної і довговічною роботи, яка забезпечується за рахунок агрегатів.

Трансмісія може прослужити водієві більше 200000 км пробігу, при цьому без ремонту серйозного. Перегріється ця трансмісія навряд чи, тому що радіатор і система охолодження добре суміщені.

Mitsubishi Outlander

Варіатор Jatco JF011E, що працює разом з 2-літровим мотором (видає 146 кінських сил), відкатають своєму власникові 200000 кілометрів без особливих проблем.

Причини такої довговічності банальні: радіатор, що охолоджує начинку. Його розташування досить вдало, тому все, що залишається власнику, це вчасно змінювати масло і не допустити пробуксовки.

Nissan X-Trail

Цей кросовер містить варіатор Jatco JF011E. Є і досить гарне поєднання з двигуном в 2 літри, віддача – 144 кінських сили. Досить потужний автомобіль, який найчастіше використовують тільки в якості поїздок за місто. Трансмісія прослужить приблизно 180000 кілометрів, якщо добре стежити за її станом.


Не пропустіть