Porsche проводить тести найкрасивішого Porsche 911 (Фото)

Випробування нового прототипу Porsche 911 GT3 Touring 992-ої генерації було знято на відео під час тестів недалеко від Нюрбургрінга, і він може виявитися одним з найпрекрасніших варіантів 911 на авторинку.

Подібно до звичайного 911 GT3, модель Touring буде комплектуватися потужним безнаддувним шестициліндровим мотором, схоже, робочим об’ємом 4,0 літра. 512-сильний агрегат попереднього покоління 911 GT3 RS розробники Porsche могли б форсувати до 550 к.с., що неминуче зробило б новий GT3 Touring найпотужнішим авто серед інших варіацій. У поєднанні з високоспритним двигуном в базовій комплектації, можливо, буде використовуватися 6-ступінчаста механічна коробка передач, проте можливо, в якості опції буде доступна PDK, як на стандартному 911 GT3.

Найважливішою відмінністю GT3 від GT3 Touring буде відсутність фіксованого заднього антикрила. Замість цього у GT3 Touring є спойлер, який надає йому більш акуратний вигляд і складається. З іншого боку нам видно, що даний прототип пересувається на нових чорних колесах з досить тонкими спицями, за якими спостерігається комплект червоних гальмівних супортів. Крім цього, в очі кидаються гострий задній дифузор і капот з дефлекторами.

Porsche 911 GT3 Touring попередньої генерації успадковував дорожчій версії 911R, проте не був обмежений у випуску. Він також пропонувався тільки з механічною коробкою передач і мав повністю шкіряний інтер’єр. За очікуваннями нова машина також буде слідувати цій філософії і зможе запропонувати трохи більш розкішний салон, ніж стандартний GT3.


Не пропустіть