Кілька моделей Renault йдуть з ринку

Новий генеральний директор Лука де Мео розповів, що основна увага буде приділена сегменту C. Схоже, на даний момент це повідомляє нам про припинення випуску декількох моделей.

Найближчі роки будуть мати вирішальне значення для Renault. Сьогодні, коли компанія перебуває в скрутному становищі, почасти через кризу, викликаного коронавірусом, Луці де Мео прийняв рішення навести порядок. В одному з інтерв’ю італієць дає пояснення, що «під гарячу руку» потрапив продуктовий портфель Renault.

За короткий проміжок часу в компанії відбулися істотні зміни в плануванні продукту, тому інвестиції направляються в сегменти, які ростуть і де можна отримати прибуток. Таким сегментом є С».

Однак, зі слів Де Мео, «небезпечно» в значній мірі залежати від авто менших габаритів для досягнення обсягу реалізації. Норма прибутку тут не така висока, і це важлива причина для того, щоб різні виробники не бачили хорошої вигоди в A-сегменті. Так що є чимала ймовірність, що Twingo покине модельний ряд французької марки поряд з ще декількома моделями. Схоже, це Espace, Scenic і Talisman. Ймовірно, всі вони більше не входять в довгострокові плани компанії.

Хоча Clio продовжує добре продаватися, Де Мео хоче значного посилення в класі вище. Так, новий Megane і наступник Kadjar також повинні дійсно бути успішними, домогтися набагато більш високих результатів, ніж на сьогоднішній день. Volkswagen, Ford і Peugeot, серед інших, пройшли довгий шлях від Renault в цьому сегменті, і, завдяки значним вкладенням в цей клас, Renault сподівається знову підключитися до нього.


Не пропустіть