В інтернеті продемонстрували потужний ЗАЗ-965 з салоном Mazda RX-8 (Фото)

В інтернеті продемонстрували потужний «Запорожець». Незвичайна версія ЗАЗ-965 отримала салон від Mazda RX-8 завдяки зусиллям ентузіастів з Єсентуки.

Новинка вже виставлена на продаж. Оригінальна модель була проведена в 1966 році. На опублікованому в інтернеті знімку можна побачити, що транспортний засіб укомплектовано заниженою підвіскою, пластиковими розширювачами арок коліс, а також зовнішніми болтовими кріпленнями. При цьому капот з аерографією отримав стильний повітрозабірник. Транспортний засіб відрізняється наявністю сучасної оптики від Jeep Wrangler і литими колесами в ретро-стилістиці.

Штатний двигун замінили на інжекторний силовий агрегат об’ємом 1,3 л моделі МеМЗ-307, який видає 70 «конячок». Гальмівна система була оновлена ​​за рахунок розміщення передніх дискових гальм. У списку призначених для користувача елементів виділяється хромована труба вихлопної системи. Кермо і рейку взяли від «Оки», а приладова панель і сидіння – від іномарки RX-8. Авто оснащене камерою заднього огляду і сенсором освітлення.


Не пропустіть