Стартували продажі недорогого клону кросу Renault Koleos (Фото)

Виробник з Китаю Dongfeng визначився з термінами появи модернізованого паркетника під заводським найменуванням T5 і його розтягнутої варіації T5L, зовнішній вигляд яких сильно схожий на Renault Koleos останнього покоління.

Кросовер наступного модельного року придбав ряд косметичних перетворень і збільшений перелік доступних опцій.

Dongfeng T5 вийшов в довжину на 4 550 мм, а у трьохрядного T5L розтягнувся до позначки в 4 780 мм, додавши 230 мм, ширина становить 1 825 мм, висота досягла 1 725 мм, а між колесами налічується 2 720 мм. У рух авто призводить два турбованих агрегати з робочим об’ємом на 1,5 або 1,6 літра, що видають 150 і 204 кінських сил відповідно. Ці силові установки працюють спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або автоматичною трансмісією. Привід покладається виключно передній.

Оновлений Dongfeng T5 здатний похвалитися більш дорогими оздоблювальними матеріалами при оформленні внутрішнього оздоблення, кращою шумоізоляцією і сучасною інформаційно-розважальною системою з великим планшетом по вертикалі. У списку можливостей нового T5/T5L є: двохзонна кліматична установка, електронна приладова панель на 12,3 дюйма і відеокамери з оглядовістю на 360 градусів.


Не пропустіть