Bentley випустила іграшкове купе за ціною справжнього Sandero (Фото)

Bentley випустила офіційні моделі Continental GT в масштабі 1:8, які дуже детально відтворюють зовнішній вигляд реальних автомобілів, особливо в найбільшій і найдорожчої версії.

Маючи довжину 78 см, завширшки 40 см і висоту 24,4 см, модель в масштабі 1:8 коштує $ 9 197. Вона доступна в роздрібних магазинах і онлайн-магазинах компанії. Ця версія, зроблена на замовлення, з дверцятами, які відкриваються і закриваються і багажником, була розроблена під пильною увагою Bentley Design Studio. На її створення пішло більше 1 000 деталей і близько 300 годин.

Покупці можуть вибирати з широкого спектру ексклюзивних варіантів екстер’єру та інтер’єру, включаючи обробку нижньої решітки, гальмівних супортів, коліс, прострочку і канавку сидінь, облицювання, килимки, а також вибір розташування керма – зліва чи справа. Модель можна налаштувати, щоб вона мала риси деяких знакових Continental GT, таких як Supersports Convertible, який побив рекорд швидкості на льоду в 2011 році, видання Number 9 Edition, створене Mulliner, чи власне авто клієнта – все буде погоджено з точністю.

Також доступний варіант моделі в пропорції 1:43. Він коштує $ 112. Найдоступніша іграшка Continental GT коштує $ 16, яка пропонується в кольорах Ice, Orange Flame і Sequin Blue і виготовлена ​​з литого металу.


Не пропустіть