У Мережі показали пожежний Toyota Land Cruiser (Фото)

Японський експортер підтриманих машин Pacific Coast Auto представив незвичайний лот – пожежний автомобіль, зібраний на базі пікапа Toyota Land Cruiser 1996 року. Спецтранспорт був призначений для роботи в невеликих містах.

Незвичайна спецтехніка була побудована на базі японського пікапа 75 серії Toyota Land Cruiser 1996 року випуску, який пофарбували в червоний колір. На машину встановили необхідне обладнання, включаючи пожежний рукав, насоси, драбини і вогнегасники. Спецтранспорт також оснастили додатковим бампером і позашляховими покришками.

У зв’язку з тим, що більшість доріг в Японії є досить вузькими, нова компактна спецтехніка дозволяє службам екстреної допомоги легко добиратися до місця пожежі.

На думку творців даного екземпляра, подібні транспортні засоби (ТЗ), на відміну від громіздких пожежних авто, ідеально підходять для роботи в маленьких містах. Середній термін служби подібної спецтехніки становить приблизно 20 років.

Пожежний Toyota Land Cruiser обладнаний 4,2-літровим силовим агрегатом V6 потужністю 129 кінських сил. Установка працює в парі з 5-ступінчастою МКПП. Судячи з одометру, пробіг повнопривідної машини становить 15 тис. кілометрів. В даний момент екземпляр проданий на аукціоні покупцеві з Техасу. Ціна моделі не розголошується.


Не пропустіть