Новий Ford Bronco тестують по найнебезпечнішому гірському маршруті в США (Фото)

Перші замовники отримають свої Ford Bronco лише в кінці наступної весни, а значить, у інженерів ще є час на доопрацювання машини. Уже зараз випробувачі вирішили перевірити прохідність новинки в екстремальних умовах і вивели пару передсерійних автомобілів – короткий і подовженій- на трек Rubicon Trail: на YouTube-каналі Bronco6G Forum опубліковано відразу кілька роликів.

Легендарна траса являє собою 22-мильну (35-кілометрову) кам’янисту стежку в горах на заході США. Проїхати тут може далеко не кожна машина, а ось основний конкурент Bronco – Jeep Wrangler – може, причому в заводському варіанті. Ford вирішив наздогнати свого суперника: Bronco теж впорався, хоч і серйозно постраждав в процесі.

На Rubicon Trail відправили екстремальний Bronco Badlands. З’ясувалося, що позашляховик здатний пройти трасу не тільки з позашляховим набором Sasquatch, що включає 35-дюймові шини, але і без нього, з покришками діаметром «всього лише» 33 дюйма. Тридверна версія взута в All-Terrain від BF Goodrich, «пятидверка» – в МТ від Goodyear. До речі, остання машина відрізняється семиступінчастою «механікою»: шанувальники моделі склали петицію з проханням зробити цю коробку передач доступною у всіх модифікаціях.


Не пропустіть