З’явилися нові зображення майбутнього електричного кросовера Skoda

Кылька тижнів тому Skoda показала офіційні ескізи салону майбутнього кросовера Enyaq, а тепер настав наступний епізод серіалу, присвяченого поступовому розсекречуванню моделі – це нові скетчі, що відкривають завісу таємниці над зовнішнім виглядом «електрички».

Втім, компанія вже ділилася фотографіями Enyaq, але тоді йшлося про прототипи в строкатому камуфляжі. А зараз розкрита зовнішність товарного варіанту – зрозуміло, з поправками на вольності, властиві дизайнерським малюнків (на них, наприклад, не видно дверних ручок).

У фірмовому прес-релізі говориться про «прогресивний, експресивний і динамічний» автомобіль, відмітними особливостями якого стануть короткі обвіси кузова, повністю світлодіодні фари і пророблена аеродинаміка (заявлений коефіцієнт cD дорівнює 0,27). На п’ятій двері відповідно до нового корпоративного стилю марки красуватиметься не фірмова емблема, а великий напис Skoda.

Нагадаємо, що вичерпно повна інформація (технічні характеристики були озвучені ще навесні) про новинку Skoda з’явиться вже під час офіційної презентації Enyaq, яка відбудеться 1 вересня в Празі.


Не пропустіть