Топ-10 автомобілів з пробігом, які можна сміливо купувати

У всьому світі існує кілька моделей автомобілів, над якими буквально не підвладний час. Автоексперти склали список машин, які можна купувати незважаючи на солідний пробіг і тривалу експлуатацію.

У списку лідерів фахівці називають Subaru Forester. Справа в тому, що понад 15% власників даної моделі в Америці не бажають змінювати свій автомобіль навіть після 10 років експлуатації. “Безсмертність” Forester додає конструкція з атмосферним двигуном і 4-ступінчастою коробкою-автомат.

Другим у списку йде мікровен Ford Fusion. Він випускався в Німеччині з 2002 року і відзначився на світовому ринку своєю надійністю, міцною підвіскою і великим кліренсом.

Трійку лідерів замикає Toyota Corolla. Автомобілі цієї моделі є наймасовішими на планеті. Численні заяви власників свідчать, що кузов даної машини не іржавіє, а двигун навіть після сотень тисяч кілометрів не вимагає ремонту. Проблеми можуть виникати лише з електронікою.

У десятку також входить передньопривідний спорткар Audi TT, Audi A6 другого покоління, Mercedes SLK, позашляховик Toyota RAV4, кросовер Honda CR-V, Toyota Camry і Lexus RX.


Не пропустіть