Porsche планує випустити електричну Panamera

За заявою представництва бренду, Panamera з електродвигуном не повинна скласти конкуренцію седану Taycan. Також було заявлено, що це дві абсолютно різні і не схожі один на одного моделі, але ж експерти вважають по-іншому!

Після презентації електрокара Porsche Taycan, багато експертів зійшлися на думці, що це просто версія Panamera, але з електромотором. Однак не можна не відзначити, що Taycan дещо менший за габаритами, так само не можна не погодитися, що ці дві моделі по праву можна назвати “братами-близнюками”.

Нещодавно у віце-президента продуктової лінійки Porsche доктора Томаса Фрімута взяли інтерв’ю, в якому він повідомив про появу електрифікованої варіації культової моделі. За його словами, незабаром очікується поява чотирьохдверної модифікації Panamera з електричною силовою установкою.

Він заявив про те, що компанія повинна стежити за тим, що більш за все подобається ринку, яким автомобілям покупцеві віддають найбільшу перевагу. Також їм слід, за його словами, стежити за їх електрокаром Taycan з точки зору його продажів. Після докладного вивчення цих питань буде прийнято остаточне рішення.

Фрімут також зазначив, що Taycan і Panamera – це зовсім різні автомобілі, перша модель значно менше другої, яка має більший простір в салоні.

Причому не було якоїсь несподіваної новиною дізнатися про плани німецького компанії електрифікувати модель Panamera. Це дуже правильне рішення, якщо враховувати, що більшість продажів автомобіля в Європі припадає на гібридні версії.


Не пропустіть