Nissan Qashqai третього покоління: свіжа інформація про популярний кросовер

Виробництво популярного кросовера Nissan Qashqai наступного покоління на заводі в британському Сандерленді перенесли на півроку

Nissan ухвалив рішення перенести на більш пізній термін випуск популярного кросовера Nissan Qashqai третього покоління. Про це повідомляє Financial Times з посиланням відразу на кілька джерел, знайомих з ситуацією.

За їх словами, серійне виробництво машини стартує тільки в квітні наступного року на заводі в британському місті Сандерленд. На цьому підприємстві компанія збирається збирати автомобіль для європейського ринку. Як розповіли джерела, спочатку збірку машини планувалося налагодити на цьому заводі в жовтні 2020 року. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Як розповідають джерела, причина рішення про перенесення термінів випуску Nissan Qashqai пов’язана з пандемією COVID-19 і виниклі через неї фінансовими проблемами. Також джерела вважають, що нова дата запуску у виробництво дозволить компанії скорегувати свої плани, якщо Великобританія не укладе угоду з Європейським союзом після Brexit.

Nissan Qashqai наступного покоління вже не раз попадався в об’єктиви фотошпигунів. За неофіційними даними, автомобіль буде доступний як з традиційними, так з гібридними силовими установками. При цьому в останніх 1,5-літровий трициліндровий турбомотор буде використовуватися виключно в ролі генератора для підзарядки батарей.


Не пропустіть