Volkswagen вивів на тести новий позашляховик (Фото)

Volkswagen вивів на тести передсерійні прототипи ID.6 за мотивами концепту ID Roomzz. Тестові авто маскуються під стиль марки Peugeot. Дебют найбільшого електричного кросовера Volkswagen очікується в наступному році, повідомляє «Carscoops».

Очікується, що серійний електричний ID.6 буде схожий з серйозно збільшеним ID.4. Основним конкурентом для майбутньої новинки називають Tesla Model X.

Габарити ID.6 в цілому будуть порівнянні з розмірами ID Roomzz Concept, який за обсягами внутрішнього простору перевершував позашляховик Volkswagen Touareg. Величина колісної бази електрокроссовера складе приблизно 3 метри. При цьому, на відміну від концепту, який оснастили зсувними дверима, у прототипів двері мають традиційну конфігурацію.

Швидше за все силовою установкою для VW ID.6 буде 2-моторний агрегат, який був анонсований для RS-модифікації Skoda Enyaq iV. Він розвиває 306 кінських сил (460 Нм) в парі з 125-кіловатної батареєю.

Кросовер Skoda Enyaq iV з такими двигунами здатний розігнатися з 0 до 100 км/год за 6,2 секунди, а на одній зарядці проїхати до 460 км.


Не пропустіть