Назвали найкращі автомобільні мультимедійки 2020 року (Фото)

Фахівці компанії JD Power склали щорічний рейтинг задоволеності якістю автомобільних мультимедійних систем.

Даний рейтинг складено на основі відгуків автовласників або орендарів автомобілів 2020 модельного року. Кожен власник опитуваних після 90 днів використання мультимедійного комплексу на своєму автомобілі. В опитуванні JD Power взяли участь понад 87 тис. автолюбителів.

Перш за все аналітики відзначили, що найбільша кількість претензій викликали інтерфейси систем, однак багато проблем вдається вирішити завдяки оновленню програмного забезпечення мультимедійного комплексу. Також фахівці з’ясували, що нерідко оновлення доставляють нові незручності, що сильно дратує користувачів.

Dodge Challenger отримав оцінку 938 балів з 1000 можливих і став лідером в сегменті середньорозмірних і великих автомобілів. Друге місце дісталося кросоверу Kia Telluride з результатом 920 балів. Трійку лідерів замикає Dodge Charger (919). У класі середньорозмірних і великих преміальних моделей лідируючу позицію зайняв BMW X6 набрав 934 бали. У топ-3 увійшли також Lincoln Navigator (925) і Cadillac Escalade (923).

У класі компактних і маленьких машин переможцем виявився седан Nissan Sentra (914), а друге третє місце дісталося Chevrolet Sonic і Toyota C-HR з 910 і 909 балами відповідно. Мультимедійний комплекс корейського Genesis G70 був визнаний кращим серед компактних і маленьких преміальних автомобілів. Високі показники отримали Lincoln Corsair (909), BMW X4 і Jaguar E-Pace (по 907 балів).


Не пропустіть