Кросовер за 6 тисяч євро: Nissan розсекретив новий Magnite (Фото)

Інстаграм-канал carintelligence поділився патентними зображеннями серійної версії кросовера Nissan Magnite. Варто зазначити, що основним ринком збуту прийдешньої новинки буде Індія. Спочатку Magnite планувалося випускати під доступним брендом Datsun, але бренд розчарував корпорацію Nissan, і найближчим часом він буде ліквідований.

Серійний Magnite практично зберіг дизайн прототипу, за винятком того, що бампери придбали більш простий вигляд, задній залишився без декоративних сріблястих деталей. Головна оптика отримала інше оснащення. Кросовер також має збільшену решітку радіатора, а також невеликі протитуманні фари. На даний момент немає зображень інтер’єру серійного автомобіля. Яка архітектура ляже в основу новинки, Nissan поки не оголошує, але індійська преса не сумнівається, що це CMF-A, на якому побудовані Datsun redi-GO, Renault Kwid і Renault Triber.

Передбачається, що в Індії передньопривідний кросовер Nissan буде доступний з бензиновим 3-циліндровим атмосферним 1,0-літровим двигуном потужністю 72 к.с., який працює в зв’язці з 5-ступінчастою механічною коробкою передач або «роботом» і 1,0 літровим 95-сильним «турбомотором» в парі з «механікою» і варіатором. На індійському ринку Magnite повинен з’явитися на початку наступного року, не виключено, що комерційну модель покажуть вже в 2020 році. Очікується, що коштувати новинка буде від 6 тис. євро за базову комплектацію.


Не пропустіть