Hyundai засвітив на тестах конкурента знаменитому “Транспортеру” (Фото)

Корейська марка може презентувати свій новий фургон Hyundai H1 вже в наступному році.

Фургон, якому належить вперше за більш ніж десятиліття модернізуватися, сильно замаскований, але має абсолютно нову передню панель з широкою решіткою радіатора, яка, здається, охоплює майже всю ширину автомобіля.

Додаткові деталі розгледіти складно, але ми бачимо фари, розташовані низько на бампері. Це говорить про те, що в моделі будуть застосовані роздільні освітлювальні прилади, аналогічні тим, що використовуються в кросовери, таких як Santa Fe, Palisade і Venue.

Рухаючись далі назад, ми бачимо яскраво виражені колісні арки. У моделі також є великі вікна, які повинні допомогти поліпшити огляд. Фургон зберігає квадратну форму, адже головне – практичність і простір.

Внутрішня картина не найкраща, але ми бачимо, що фургон матиме інформаційно-розважальну систему і приладову панель з металевими вставками, які переходять в вентиляційний отвір. Останню функцію також можна знайти на Tucson 2022 року, який дебютував раніше на цьому тижні.

На даний момент мало що відомо про фургон, але ми можемо очікувати асортимент бензинових і дизельних двигунів. Ми також не здивуємося, якщо нинішня п’ятиступінчаста автоматична коробка передач буде замінена чимось більш сучасною.

Очікується, що оновлений H-1/Starex/iMax буде представлений в наступному році і буде пропонуватися на різних міжнародних ринках.


Не пропустіть