Почалися продажі нового бюджетника Kia Sonet (Фото)

Сьогодні, 18 вересня, корейський автовиробник оголосив старт продажів нового бюджетного кросовера Kia Sonet. Виробництво новинки стартувало ще в самому початку вересня, а перші «живі» екземпляри моделі будуть передані покупцям до кінця поточного місяця.

Нагадаємо, в основі Kia Sonet лежить платформа популярного субкомпактного кросовера Hyundai Venue. Габарити новинки не сильно різняться з розмірами «донора» і складають 3995x1790x1647 мм, при цьому колісна база рівна 2 500 мм. Kia Sonet отримав бензинові 83-сильний агрегат об’ємом 1,2 літра і 120-сильну 1,0-літрову «турботрійку», а також 1,5-літровий дизельний двигун з віддачею 100 к.с.

У салоні моделі розмістився 10,25-дюймовий тачскрін мультимедійної системи, який візуально з’єднаний з абсолютно цифровою панеллю приладів. Також в компанії раніше розповіли, що новинка отримає в своє розпорядження більш широкий список функцій активної і пасивної безпеки, в тому числі шість подушок безпеки, а також модернізовану комбінацію в даному класі бічний і передній захисту пасажирів.

Кросовер Kia Sonet буде запропонований в двох версіях, які відрізняються обвісами і решітками радіатора: Tech і GT. Забарвлення кузова може бути двоколірним – є три варіанти, лінійка однотонних кольорів включає в себе сім кольорів.

Ціни на новинку в Індії стартують від 280 тисяч гривень в перерахунку по актуальному курсу.


Не пропустіть