Після яких поломок автомобіль краще продати?

Будь-який автомобіль рано чи пізно ламається, і його доводиться ремонтувати. Але іноді з машиною трапляються такі речі, що від неї краще скоріше позбутися, а не вкладати гроші у відновлення, так як це не принесе очікуваного результату. Розглянемо кілька таких ситуацій, при яких краще позбутися автомобіля.

Сильна іржа

Найголовніший ворог автомобіля – це іржа, яка з’їдає метал. Чим старшою стає машина, тим більше на її кузові з’являється вогнищ корозії, з якими необхідно боротися. В особливо запущених ситуаціях на кузові з’являється наскрізна іржа, і такі кузовні деталі доводиться повністю міняти. Коштує такий ремонт дуже дорого, а вкладати великі суми в старий автомобіль не має сенсу, так як назад ці гроші вже не повернути.

Геометрія кузова

Досить часто буває так, що навіть незначне ДТП призводить до зміни геометрії кузова. Це призводить не тільки до того, що двері або крила стоять з явним перекосом, а й до негативних змін в управлінні автомобілем, який починає криво їхати. Відновлення кузова в початкове положення може коштувати досить дорого і перш, ніж вкладати такі гроші, варто оцінити доцільність цього рішення.

Стихійні лиха

Природа часом підносить несподівані і часом дуже неприємні сюрпризи. Урагани, повені та інші катаклізми досить часто пошкоджують автомобілі настільки сильно, що доводиться їх не просто ремонтувати, а скоріше реставрувати. Наприклад, якщо машина побувала на дні річки її краще позбутися якнайшвидше, тому що повністю полагодити її вже не вийде, електронні блоки завжди будуть працювати не стабільно.


Не пропустіть