Ferrari оновила родстер Portofino (Фото)

Компанія Ferrari представила оновлений родстер Portofino M, який отримав більш потужний мотор і іншу коробку передач. Також змінилися екстер’єр та інтер’єр, а буква “М” в назві означає “модифікований”.

3,9-літровому турбомотору V8 додали 20 к.с. і тепер він видає 620 сил і 760 Нм моменту. Коробку передач взяли від суперкара Roma і замість 7-ступеневого “робота” з двигуном поєднується 8-ступінчастий з подвійним зчепленням. Розгін до 100 км/год тепер становить 3,45 секунди (на п’ять сотих швидше), а 200 км/год родстер набирає за 9,8 секунди. Максимум 320 км/год.

Зовні оновлений Ferrari Portofino M можна впізнати за новим бампером зі збільшеними повітрозабірниками, новим вентиляційним прорізам в колісних арках, новій решітці радіатора з алюмінієвими планками, новому вихлопу з новими патрубками, новим заднім бампером.

Усередині основні зміни зведені до нових колірних сполучень оббивки і новим матеріалам. Однак є алюмінієва вставка на передній панелі, “приборка” з двома роздільними екранами і 10,25-дюймовий дисплей мультимедіа, яка підтримує Apple CarPlay і Android Auto.

У список оновлень також увійшли система Variable Boost Management, яка регулює крутний моменту в залежності від обраної передачі, функція Side Slip Control, яка контролює ковзання в поворотах, магнітореологічні амортизатори, система управління Ferrari Dynamic Enhancer, новий режим руху Race, і оновлені помічники водія (ADAS).


Не пропустіть